رنگ میکروسمنت

رنگ میکروسمنت

پوشش های جدید کمک می کند تا علاوه بر زیبایی بتوانید به طول عمر و کارایی محیط مد نظر خود کمک کنید. رنگ میکروسمنت یکی از این پوشش ها می باشد که توانسته تا با تکیه بر ویژگی هایی که دارد امروزه مورد استفاده زیادی در محیط های خانگی و تجاری و اداری بشود. این رنگ به دلیل اینکه یک دست و بدون درز می باشد می تواند برای هر فضایی به کار بیاید.

از جمله فضاهایی در خانه مانند سرویس بهداشتی و حمام و آشپزخانه یا دیوار های منزل که فضایی مدرن را به وجود می آورد. استفاده از کاشی یا سرامیک به دلیل درزی که دارد در فضاهایی مانند سرویس بهداشتی مناسب نیست و می توان از میکروسمنت که بدون درز است برای آن استفاده کرد. این پوشش دارای مزایای زیادی بوده که در سعی می کنیم در ادامه به موارد گوناگونی از این پوشش بپردازیم.

امروزه استفاده از میکروسمنت برای دکوراسیون داخلی و ایجاد یک محیط مدرن افزایش یافته و در فضاهای مختلفی از این رنگ استفاده می شود. شاید یکی از مهمترین ویژگی های این رنگ را باید تنوع رنگی آن برشمرد که توانسته کمک کند برای هر فضایی و هماهنگی با هر رنگ مناسب باشد از جمله این رنگ ها نیز می تواند به رنگ های بتنی طرح سنگ و متالیک و آبی و قهوه ای و سفید و … اشاره نمود.

پوشش رنگ میکروسمنت

معرفی مزایای رنگ میکروسمنت

خوب همانطور که گفتیم این رنگ ویژگی های بسیاری را دارا می باشد که سعی می کنیم به طور مورد به مورد آنرا را معرفی نماییم :

  1. انعطاف پذیری بالای آن
  2. مقاومت و دوام بسیار بالا
  3.  مقاومت در برابر ذوب شدن و یخبندان
  4. عدم ترک خوردگی بر روی پوشش
  5. جذب اشعه ماورا بنفش و در نتیجه عدم زرد شدگی آن
  6. مقاومت در برابر وزن و تردد های سنگین روی آن
  7. پوشش بدون لغزش می باشد
  8. کارپذیری طولانی مدت و مناسب برای اجرای کار در فضاهای بزرگ
  9. مقاومت پوشش در برابر سایش
  10. خشک شدن سریع و استفاده از محیط بعد از چند ساعت
  11. مقاوم در مقابل درجه حرارت بالا
  12. اجرای پیوسته و یکپارچه و بدون درز
  13. ضخامت کم و در حدود 3 تا 5 میلی متر
  14. ویژگی آنتی استاتیک و ضد باکتری
  15. مقاوم در مقابل چربی و اسید و روغن داغ
  16. ضد گرد و غبار و آلودگی
  17. تمیز کردن تنها با آب و مواد شوینده
  18. مناسب برای سطوح جدید و حتی قدیمی
  19. نگهداری بسیار راحت
  20. تنوع بسیار زیاد در بافت و طرح
  21. ظاهر شیک و مدرن برای هر فضایی

 

بررسی انواع میکروسمنت

میکروبیس – Microbase : این مدل به عنوان لایه ای برای زیر سازی انواع دیگر میکروسمنت استفاده می شود. از این مدل بیشتر برای دیوار ها زمین سنتی که دارای بافت نامنظم و غیر معمول دارند استفاده می شود.

میکرواستون – Microstone : این مدل میکروسمنت نیز به دلیل ظاهری که دارد و شبیه سنگ است نام گذازی شده است. از سویی به دلیل ظاهر و رنگ خودکه مانند سنگ می باشد برای نمای ساختمان و سطوح خارجی بسیار مناسب می باشد.

میکروفرش – Microfresh : این مدل دارای بافت معمولی می باشد که مهمترین ویژگی آن استحکام و مقاومت بالا بوده و برای فضاهایی که رفت و آمد زیاد دارند استفاده می شود. 

میکروفینو – Microfino : این مدل برای پوشش دیوار ها به علت داشتن ظاهری ظریف و زیبا استفاده می شود و در دکوراسیون داخلی استفاده زیادی دارد. از سویی به خاطر خاصیت ضد آب داشتن مناسب سطح دیوار است.

آکواسمنت –  Aquacement : این مدل به هاطر داشتن مقاومت بسیار بالا در برابر آب و ویژگی هایی چون مقاومت در برابر گاز کلر و نمک برا استفاد در حوضچه و استخر مناسب است.

مزایا رنگ میکروسمنت

معرفی مراحل اجرای میکروسمنت

برای اجرای میکروسمنت باید ابتدا شرایط لازم سطح فراهم شود تا چسبندگی لازم را داشته باشد و مشکلی به وجود نیاید. این پوشش محدودیتی را برای اجرا نداشته و می تواند برای هر فضایی اجرا شده و براق یا مات باشد. سطح باید از روغن و گازوئیل و مواد عمل آوری و عالی پاک شده تا چسبندگی کاهش پیدا نکند. سپس اگر سطح خارجی بودن باید پرایمر اجرا شده و بر روی آن نیز برای یکپارچگی و جلوگیری کردن از ترک به خاطر پرایمیر از توری فایبرگلاس استفاده شود.

اجرای لایه توری فایبرگلاس باعث می شود تا دوام و مقاومت میکروسمنت افزایش پیدا نماید. از طرفی برای لایه سوم نیز باید از میکروبیس که به عنوان یک لایه اولیه برای اجرای دیگر مدل های میکروسمنت می باشد استفاده کرد. ضمن اجرای این لایه باید مشکلات سطح مانند عدم تسطیح و بخش های سست شده و آسیب دیده برطرف شود. در نهایت لایه چهارم که میکروسمنت می باشد اجرا می گردد. ضمنا اگر سطح خارجی می باشد از لاک پلی یورتان استفاده می شود تا باران و نور خورشید به پوشش صدمه ای وارد نکند.

 

استفاده میکروسمنت در سرویس بهداشتی

پوشش میکروسمنت علاوه بر دوام زیادی که دارد مقاومت مناسبی را نیز در برابر آب دارد که سبب شده تا بر اساس آیین نامه حفاظت سطحی اروپا یک عایق رطوبتی معرفی گردد. این ویژگی باعث شده تا استفاده از آن علاوه بر اینکه ظاهری مناسب ایجاد می کند نقش عایق رطوبتی را نیز داشته باشد. البته ممکن است در اثر آسیب یا سوراخ شدن میکروسمنت مشکلاتی ایجاد شود که بهتر است در ساخت های نوساز یک لایه عایق رطوبتی نیز در زیر انجام گردد.

 

کاربرد های رنگ میکروسمنت

با ویژگی های زیادی که در مورد میکروسمنت گفته شد این پوشش کاربرد های مختلفی را نیز دارا می باشد و روز به روز استفاده از آن بیشتر می شود. استفاده از میکروسمنت در دکوراسیون داخلی و دیوار پوش ها و کف پوش ها توانسته تا نتیجه مناسب و دلخواه مشتری را به وجود بیاورد. این پوشش می تواند جایگزینی برای سرامیک و کاشی و یا دیوار پوش های سنگی در سرویس بهداشتی باشد. 

برای ساختمان های نو ساز می توان از ابتدا این پوشش انتخاب و اجرا شود اما در فضاهایی که کاشی ها یا سرامیک های قدیمی نیز وجود دارد امکان احرا وجود دارد. علاوه بر آن استفاده در حمام نیز مانند سرویس بهداشتی فراهم می باشد. از استفاده های دیگر باید به استفاده در محیط های اداری و تجاری اشاره نمود که می تواند در نقش کفپوش یا دیوار پوش استفاده شود و ظاهر ویژه ای را با دوام بالا به وجود بیاورد.

رنگ میکروسمنت سرویس بهداشتی

قیمت اجرای هر متر مربع میکروسمنت

قیمت اجرای رنگ میکروسمنت به موارد گوناگونی ارتباط دارد از جمله اینکه زیر سازی سطح انجام شده و یا مشکلی دارد که باید برطرف شود. سطح زیرین باید به طور کامل صاف و یکدست باشد مثلا اگر کاشی است باید فواصل پر شده و صاف گردد و یا در صورت لق بودن کاشی باید حتما آنرا ترمیم نمود و خوب برای زیرسازی هزینه ها افزایش خواهد یافت. در مورد متراژ نیز باید گفت که هر چقدر متراژ بیشتر شود قیمت اجرای هر متر مربع پوشش میکروسمنت نیز کاهش خواهد داشت.

سختی کار نیز اثر مستقیم بر قیمت خواهد داشت به طور مثال اگر نیاز به اجرای میکروسمنت در پله ها یا جاهایی باشد که لبه دارد کار سخت تر بوده و زمان اجرا بیشتر می شود در نهایت قیمت بالاتر می رود. از سویی مواد اولیه نیز نقشی مهم در کیفیت کار دارد و باید از بهترین مواد اولیه در این زمینه استفاده شود. مورد آخر هم مربوط به تجربه کاری و حرفه ای شرکت نصب کننده می باشد که بتواند به خوبی این کار را انجام دهد.

 

سئوال و جواب :

1- از میکروسمنت برای چه سطوحی می توان استفاد نمود ؟

این پوشش برای همه سطوحی چون سیمان و سنگ و مرمر و گچ و کاشی و … قابلیت اجرا داشته و سطوح داخلی و خارجی و دیوار ها و کف را نیز پوشش می دهد. 

2- میکروسمنت ضد آب می باشد ؟

این پوشش مجموعه ای از لایه ها بوده و در لایه آخر خاصیت ضد آب به آن افزوده می شود و چون جزیی از پروسه اجرا می باشد می توان ادعا نمود این پوشش ضد آب می باشد.

منبع: سایت بازسازی خانه